Ik zoek werk

Dan zit je hier goed! Wij hebben mooie vacatures en werken alleen samen met partners die dezelfde kernwaarden hebben als wij. Dat betekent altijd langdurig werk met een kans tot een contract en een baan die echt past bij jou.

Verder zijn wij niet de grootste, maar wel het meest betrokken! Je hebt altijd maar 1 contactpersoon en werken transparant. Wij nemen de tijd en werken alleen samen met bedrijven waar de lijnen kort zijn en wij je snel kunnen voorstellen en je al snel weet waar je aan toe bent.

En zeg nou eerlijk? Dat is wel zo prettig!

Vacatures

 • TOPJOB - Machine Operator regio Apeldoorn

  Als Machine Operator werk je in 3 ploegen in een hightech machinepark met het neusje van de zalm op het gebied van wikkel- en verpakkingsmachines machines. Een mooie zelfstandige functie waarin je je kan en mag ontwikkelen.
 • Inbouwer luxe auto's

  Voor een klant in de regio Almere zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste handige en technische inbouwer. 

  Over onze partner

 • Logistiek medewerker 3 ploegen

  Als onze logistiek medeweker zorgt je ervoor dat de machines zo effectief en efficiënt mogelijk draaien door de machine operators op tijd te voorzien van componenten. je bent een belangrijke schakel in het productieproces
 • Allround monteur technische dienst

  Als allround monteur technische dienst kom je te werken in een dynamische en moderne werkomgeving. In de functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van storings- en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden binnen het elektrotechnische, mechanische en besturingsvakgebied.
 • Installatiemonteurs ervaren maar ook starters gezocht!

  Heb je ervaring in de installatietechniek als monteur? Dan willen we je graag spreken. Heb je dat nog niet, maar zou je het wel graag willen? Het enige wat we vragen is een technische MBO opleiding of aantoonbaar technisch inzicht. Ook dan willen we je graag spreken!
 • Spuiter vrachtwagens en opleggers regio Barneveld

  Voor een sterk groeiende en innovatieve opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een spuiter vrachtwagens en aanhagers. 
 • Inpakker

  Als inpakker sta je aan 1 van de lijnen van het machinepark. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk vouwen van dozen en het inpakken van de producten die uit de machine komt.
 • Zaterdagmedewerkers

  Als zaterdagmedewerker werk je in een hightech machinepark. Je bent verantwoordelijk voor diverse schoonmaak- en productiewerkzaamheden van ons machinepark op de zaterdag.
 • TOPJOB - Machine Operator Extrusie

  Als Machine Operator Extrusie werk je in 3 ploegen in een hightech machinepark met hypermoderne machines. Een mooie zelfstandige functie waarin je je kan en mag ontwikkelen.

IK GA DE UITDAGING AAN

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u aan een baan te helpen!