Ik zoek personeel

De tijd is veranderd. De crisis is voorbij en de economie trekt aan. Werknemers hebben keuze en het is moeilijk om personeel vast te houden of snel te kunnen opschalen. Herkent u dit ook en heeft u moeite om aan de juiste medewerkers te komen?

Wij zijn uw graag van dienst en hebben dit probleem al voor meerdere partners opgelost. Dit is ook altijd onze ultieme uitdaging: een oplossing voor uw probleem!

Hoe? Dat leggen we u graag geheel vrijblijvend uit. U kunt ons bellen op 0313-721 002, mailen naar info@jobavenue.nl of het aanvraagformulier invullen. Wij staan voor u klaar!

  • Toppers in de techniek

    Wij hebben o.a. operators met het jusite DNA en TD monteurs met de juiste kennis in ons bestand. Kennis en begrip van zaken is essentieel om de juiste match te maken.
  • Specialisten in de verspaning

    Job Avenue levert vakkrachten voor de verspaning uit Nederland, maar daar waar nodig halen wij ook specialisten buiten de Nederlandse grenzen.
  • Karakter in productie

    Binnen onze klantenkring bevinden zich grote productiebedrijven, waar wij over de hele linie van productie tot logistiek krachten leveren. Onze medewerkers komen uit Polen, Hongarije en andere EU landen. Dit doen we al meer dan 10 jaar. Service, volledig ontzorgen en een ziekteverzuim van < 1% is ons onderscheidend vermogen.

AANVRAAGFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u volledig te ontzorgen!